Опште је познато да фестивал Егзит, основан сумњивим новцима у циљу рушења Милошевића и агитовања за либералну окупацију, годинама функционише као држава у држави: иако је комерцијалан, он добија енормна средства од града, покрајине и републике, а да иста не правда. Фестивал, који функционише као држава у држави, такође годинама крши законе, јер уместо динара користи измишљену валуту (токене), а организатори у оквиру манифестације промовишу сексуалне девијације, тзв „Косово“ и бројне антисрпске програме.

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Колико је Егзит јак, на својој кожи је осетио храбри бивши портпарол Водовода Давор Сантрач, који је једне године упозорио да је камп поред јединог изворишта воде у Нс и да исти могу загадити посетиоци, након чега је кажњен и ућуткан, а медији купљени и уцењени после првих објава. Управа фестивала онемогућила је и причу о пукотинама на Тврђави услед буке и масе, али нова потврда стиже и из објаве Милана Ђукића, коју су нам потврдиле и надлежне институције.

Наиме, 14. марта, стена тешка око тоне одвалила се са Тврђаве, а жртве су срећом избегнуте. И сам Ђукић иронично закључује: Појачати Егзит на још више дана и јаче озвучење!

НАЦИОНАЛИСТ.РС