Квазиводитељ Иван Ивановић, по ко зна који пут, показао је своју вулгарну страну личности, изгледа једину коју поседује, пошто није штедео речи којим је извређао француског хуманитарца Арноа Гујона

КОМПЛЕКС КВАЗИВОДИТЕЉА: Иван Ивановић простачки извређао људину Гујона! (ВИДЕО) 1
Фото: Танјуг/Принтскрин/Твитер

Француски хуманитарац Арно Гујон планира да отвори гигантску фарму свиња на Косову и Метохији, а његову хуману страну брутално је исмејао срамни простак Иван Ивановић у својој пропалој емисији.

Мали љигавац и квазиводитељ је на ову вест реаговао тако што се запитао „коме ће тамо да прода то месо“, а када му је Гујон на Твитеру поручио да не потцењује љубав Срба према печењу, водитељ је показао своју право лице.

Одмах су кренуле салве увреда на рачун француског хуманитарца, али и других корсиника ове друштвене мреже који су дебељушкастом водитељу замерили на глупој „фори“ коју је направио.

– Пуши бре ку*ац дебилу, не знам шта ти није јасно. Видиш како си одмах преместио причу са Косова на сисање ку*ца. У то се разумеш и добро ти стоји. И треба да га дудлаш када волиш и умеш. Чим си помислио на ку*ац, заборавио си на Косово – само је један од Ивановићевих непримерених и вулгарних одгвора.

Квазиводитељ је показао да му је ниво културе прецртана нула, а да му се богатство вокабулара своди на само једну реч, а то је, у овом случају, мушки полни орган.

Љигавом простачини Ивановићу је изгледа прорадила сујета, пошто се о њему више не пише и пао је у други план, па је решио човек да се активира вређањем и простаклуком. Додуше, од њега се ништа друго није ни могло очекивати.

Извор: informer.rs

loading...