Џим Довсон био је гост Београда на позив председника Српске деснице Мише Вацића. Довсон, изузетно утицајан међу националистима широм Европе, јесте водећи експерт за политички маркетинг.

Њега је ангажовао и  амерички председник Доналд Трамп, за своју кампању за председничке изборе. Који су наравно резултирали Трамповом победом.

Један од разлога Довсоновог доласка у Београд јесте серија тренинг радионица из области политичког маркетинга, посебно намењена члановима Српске деснице.

Током предавања Џим Довсон је пренео своје мале тајне великог мајстора, истичући да му је велико задовољство што сарађује са будућом водећом (и једином) националном опцијом у Србији.

Довсона либерални медији на западу етикитирају као „зли геније“ националиста, а Српској десници је указана велика част да је један тако велики човек и борац, пре свега као пријатељ, а затим као и предавач, пренесе своја искуства и укаже на најефективније технике које се користе у медијској борби.

Председник Српске деснице Миша Вацић, посебно се захвалио Џиму Довсону на пренетом искуству, које ће бити драгоцено за будуће активности.

Извор: srpskadesnica.rs