Народни посланик Мариника Тепић, без било какве основе јавно је етикетирала британске политичаре Ника Грифина и Џима Досона као фашисте и тражила да буду проглашени за непожељне у Србији, а онда, очигледно у недостатку аргумената, одбила да те наводе докаже на суду! Наиме, на Досонову тужбу тим поводом, „храбра“ Тепићева одговорила је позивањем на имунитет, очигледно показујући да је најгорим увредама и лажима ударила на ова два Британца без било каквог основа.

Интересантно је, међутим, да је суд стао на страну Тепићеве одбацујући тужбу иза које стоји реномирани адвокат Мирјана Радовановић и тако показао да народни посланик, мимо здравог разума и етике, може да вређа и брутално етикетира било кога, а да га суд у томе подржава, уместо спречава. Посебно је важно што су на удару „храбре“ Маринике били хуманитарци и доказани пријатељи Србије који су борби за наш суверенитет пуно дали, а нису ништа тражили зазуврат.

Поставља се питање да ли је правосуђе не само однародовано, већ да ли, неочишћено од жутих кадрова, директно ради против интереса Србије, кријући се иза „аргумената“ Тепићеве и оправдавајући њено неутемељено (вербално) насиље.

НАЦИОНАЛИСТ.РС