Стевановићева је свој необичан став о умешаности Фејсбука у изборни процес у Београду објаснила као „необичну занимљивост с интересантном временском подударношћу“

Да је Марк Цукерберг крив за лоше изборне резултате које је остварила листа Доста је било – Двери на београдским изборима, на Твитеру је недвосмислено указала посланица и чланица странке ЂБ Ана Стевановић.

– Само један дан након БГ избора, Фацебоок је укинуо „Неwс Феед“ за Србију и вратио све као што је био раније. Највећи број апстинената је на ФБ-у, а месецима пре избора до њих нису стизали политички постови овим путем. И после ми параноични… – написла је она своје виђење стварности на свом Твитер профилу.

Стевановићева је свој необичан став о умешаности Фејсбука у изборни процес у Београду објаснила као „необичну занимљивост с интересантном временском подударношћу“.

Captureghfghgfhf

– Не говорим овде о нама. Највише апстинената је на ФБ, а онаква измена је онемогућавала да било која политичка објава ма које странке дође до њих. И враћено све на старо само дан након избора. Превелика случајност је све то – наставила је она да објашњава онима који не верују у теорије завере и који су њено мишљење одмах исмејали.

Ово су неки од оштрих коментара Твитераша:

– Е, сад је и Зукерберг крив и у дилу са Вучићем… коалиција са фасх странком није вам отерала ни једног гласача, ма какви. Фб, Ватикан и илуминати…

– Да ли заиста мислите да би ФБ пристао на такве ствари због БГ избора? Да ли знате колико је времена и новца потребно да се имплементира измена типа еxпл.феед на комплексном систему као сто је ФБ?

– Јој, Ана, јако сте параноични. Да ли заиста мислите да је ФБ и мало брига за БГ изборе? Ово је јако смешно. Боље обришите ово…

Captureghfghgfhf

Да подсетимо, чувену ракетицу „еxплоре феед“ Фејбук је као експеримет покренуо у шест земаља, у Kамобоџи, Шри Ланки, Гватемали, Словачкој, Боливији и Србији.

Иначе, у питању је био тест, који је покренут у новембру, а у току ове недеље је повучен из опција.

izvor: telegraf