Црногорски председник склопио дил са Шиптарима. Ако генерали Диковић, Делић, Стојановић и остали које гоне шиптарски тужиоци уђу у Црну Гору, биће одмах ухапшени и изручени
Црногорски председник Мило Ђукановић склопио је дил са Хашимом Тачијем, председником лажне државе Kосово, да због наводних ратних злочина хапси и Приштини испоручује српске војнике!

Суд у Приштини, како су се договорили Ђукановић и Тачи, судиће и припадницима ВЈ из Црне Горе који су 1999. године на Kосову и Метохији бранили свој народ од НАТО агресије!?! Црногорска власт, како преноси подгоричка ‘Борба’, већ је Приштини дала ‘зелено светло’ да процесуира значајан број војника. Ово значи, тврде упућени, и да ће генерали Љубиша Диковић, Божидар Делић и Момир Стојановић, ако уђу у Црну Гору, бити моментално ухапшени и изручени Приштини!?!

‘Продаје’ патриоте
Прљави новац
Мило све то ради због прљавог новца шиптарске мафије, који је добијао још од времена референдума
Милун Зоговић, посланик ДФ

Према наводима ‘Борбе’, Ђукановић је омогућио Тачију да на оптуженичке клупе изведе патриоте које су штитиле своју земљу и народ од НАТО агресије.

‘Трибунал у Приштини судиће и припадницима Војске Југославије из Црне Горе који су 1999. године на Kосову и Метохији бранили народ од НАТО агресије. Тачи је договорио са Ђукановићем да ће Црна Гора поступити по свим потерницама Приштине. Списак ускоро треба да стигне у Црну Гору, након чега би могла уследити и хапшења, а затим и изручења Приштини. Власт у Подгорици дала је зелено светло Приштини за процесуирање значајног броја војника из Црне Горе. Приштина ће тако извести на осуђеничке клупе патриоте из Црне Горе које су штитиле своју земљу од НАТО агресије’, пише ‘Борба’.

И док се нико од званичника Црне Горе није оглашавао на ову тему, посланик опозиционог Демократског фронта (ДФ) Милун Зоговић каже за Информер да Ђукановић очигледно није задовољан невиђеним прогоном традиционалних Црногораца и Срба који спроводи црногорско правосуђе.

  • Сада тражи и нуди помоћ провереним џелатима са Kосова. И док се изборне победе славе скандирањем терористичкој војсци Kосова, Подгорица покушава да протера из Црне Горе све што има српски предзнак. Јунаке и витезове који су бранили православну нејач од шиптарских терориста очигледно би да на кило испоручује џелатима у Приштини. И све то због коверти и прљавог новца шиптарске мафије, који је добијао још од времена референдума – подвлачи Зоговић.

Политички интереси
11
ПРЕДМЕТА ЈЕ ЕУЛЕKС УСТУПИО KОСОВСKИМ СУДОВИМА, А МЕЂУ ОСУМЊИЧЕНИМА ЗА ЗЛОЧИНЕ СУ ДИKОВИЋ, ДЕЛИЋ И СТОЈАНОВИЋ

Познати београдски адвокат Тома Фила, који је пред Хашким трибуналом бранио Слободана Милошевића, каже да се иза одлуке да косовски судови преузму случајеве ратних злочине крију политички интереси.

  • Ми смо очекивали да се та суђења повере српским судовима. Имао сам у виду и изјаву бившег тужиоца за ратне злочине да је хашки тужилац Серж Брамерц најзадовољнији његовим радом. Зашто нам онда не верују? Зато што желе етнички чисто Kосово и Метохију – закључује Фила.

Оставите Коментар