Проф. др Даница Грујичић – Неурохирург и Јелена Милић – Директорка центра за Евроатланске студије водиле су јутрос жестоку расправу на тему последица НАТО бомбардовања СРЈ у „Јутарњем програму Хаппy ТВ“

Фото: printscreen
Фото: printscreen

Даница Грујичић је поново подсетила јавност на катастрофалне последице НАТО бомбардовања и на све већи број оболелих од канцера у Србији после бомбардовања осиромашеним уранијумом, јер је број забрињавајући када се упоредимо са светом, што је Јелена Милић описала као „злоупотребу у политичке и економске сврхе“, негирајући негативне последице бомбардовања позивајући се на њој знане „званичне изворе“. У једном тренутку, Јелена Милић, се позвала и на „отворену комисију НАТО пакта“!

Након што је др Грујичић подсетила све да је НАТО прво негирао да је уопште гађао СРЈ осиромашеним уранијумом, Јелена Милић је оптужила да је „врбована од стране Руса“ и почела да говори о свом покојном деди.

У једном тренутку, водитељ Миломир Марић је упитао Јелену Милић – Ко је бомбардовао Србију, Даница или НАТО? Др Грујичић је НАТО назвала „злочиначком организацијом“.

На оправдавање НАТО бомбардовања од стране Јелене Милић, др Грујичић је упитала – Зашто је било потребно изазвати еколошки геноцид, бомбардовати хемију у Суботици? На то питање није добила одговор, већ је Јелена Милић променила тему разговора.

Након тога је почела и да износи личне оптужбе на рачун проф. др Данице Грујичић, која је, због таквог понашања, демонстративно напустила емисију.

Ево како је то изгледало:

Извор: informer.rs

Advertisements