Све аждаје овог света су изгледа нагрнуле на Србију. После Јеремићевог шуровања са Шиптарима и Јанковићеве идеје да отвори „војвођански фронт“, западни центри моћи сад хоће да направе хаос и у Санџаку!

Информер

Данас у 18.15 у Дому културе у Новом Пазару са лидером СДА Санжака Сулејманом Угљанином, који отворено позива да се из овог дела Србије протера српска полиција, војска, тајне службе и правосуђе, на заједничкој трибини појавиће се усташа Стјепан Месић, човек који је поцепао Југославију и који тврди да је Јасеновац, уствари, био радни логор, у које су Срби одвођени да би тамо били спасени од клања?!

Месић ће заједно са Зораном Живковићем, као члан института ифимес, у Новом Пазару наступити заједно са Угљанином на трибини, вероватно у новом покушају да и тај део Србије да разоре и отцепе.

А шта, уствари, ова двојица србомрзаца раде заједно и да ли је то случајно? Наравно да није.

Наиме, сасвим је очигледно да су западни центри моћи активирали све своје људе у региону како би у Србији изазвали хаос пред важне одлуке које чекају председника Александра Вучића.

Само да подсетимо, прво је Вук НАТО Јеремић био проглашен за хероја у шиптарским медијима, да би се само нешто касније упутио на тајни задатак у Њујорк, како би се срео са америчким и шиптарским лобистима и обећао им да ће, ако га подрже у намери да дође на власт, учинити све да Србија призна Косово.

Одмах потом, Александар Оџић, коалициони сарадник лидера ПСГ Саше Јанковића, позвао је на крваве сукобе у Србији, тражећи „републику Војводину“ и позвајући на формирање фронта за одбрану северне покрајине!?!

Сада, у Новом Пазару, састају се Угљанин и Месић! А свећу им држи Зоран Бунда Живковић?!

Информер

Нема ни трунке дилеме да светске аждаје на овај начин шаљу јасну поруку Србији шта се све може догодити уколико не будемо послушни и почнемо да играмо по њиховим нотама!

Извор: informer.rs