Пулени Драгана Ђиласа, Вук Јеремић и Саша Јанковић имају задатке да ослабе Србију и изазову општи хаос пред доношење важних одлука

Танјуг
Танјуг

Вук Јеремић се последњих дана свим силама труди да се „улиже“ сиптарским медијима, и на тај начин нанесе Србији штету на југу.

С друге стране, Војвођански клуб, који је подржао Сашу Јанковића на председничким изборима, огласио се саопштењем у којем тражи да се хитно покрене питање федерализације Војводине.

Ова организација позвала је све који себе сматрају заступницима интереса Војводине да се окрену борби за статус Војводине као републике.

Опозициони лидери су скинули маске и показали своје право лице – лице издајника. Саша Јанковић и Вук Јеремић су од „газде“ Драгана Ђиласа добили задатке да слабе Србију и они су, као што раде потрчци, одмах кренули у реализацију.

Јеремић, Јанковић и Ђилас више не бирају средства како би срушили актуелну власт, па се тако приближавају и шиптарима. Њих стање у држави и народ не интересују, њих интересује слабљење Србије и изазивање општег хаоса.

Извор: informer.rs