Делегација Српске деснице на челу са председником Мишом Вацићем учествала је у акцији „Бесмртни пук“, предвођена амбасадором Русије Александром Чепурином, носећи портрете својих предака који су се борили, како би обележили Дан победе.

СРПСКА ДЕСНИЦА: Дан победе и јединствена порука - желимо слободан Космет, слободну Новорусију! 1

Омладина Српске деснице, у част Дана победе, организовала је шетњу централним градским улицама, у којој је учествовало више од стотину младих родољуба, обучених у мајице са заставом Новорусије и са Георгијевским лентама, као симболом победе над нацизмом. Крајње одредиште била је Скупштина Београда, где је организован свечани концерт уз подршку Амбасаде Русије, Руског дома у Београду и Града Београда.

СРПСКА ДЕСНИЦА: Дан победе и јединствена порука - желимо слободан Космет, слободну Новорусију! 2

Новорусија је данас симбол борбе против нацизма. И срспки народ носећи мајице са заставом Новорусије показује солидарност и разумевање са руском браћом, данас када водимо борбе за ослобођење Косова и Метохије од стране шиптарских екстремиста.

СРПСКА ДЕСНИЦА: Дан победе и јединствена порука - желимо слободан Космет, слободну Новорусију! 3

„Данас смо послали јасну и јединствену поруку – желимо слободан свет, свет који је очишћен од фашизма и нацизма, желимо Косово и Метохију ослобођену од шиптрских екстремиста, слободну Новорусију, ослобођену од нациста из Кијева.

СРПСКА ДЕСНИЦА: Дан победе и јединствена порука - желимо слободан Космет, слободну Новорусију! 4

Порука је да верујемо у коначну победу. Као и наши преци пре 73.године. Верујемо у победу слободе народа“, изјавио је Миша Вацић.

СРПСКА ДЕСНИЦА: Дан победе и јединствена порука - желимо слободан Космет, слободну Новорусију! 5

СРПСКА ДЕСНИЦА: Дан победе и јединствена порука - желимо слободан Космет, слободну Новорусију! 6

СРПСКА ДЕСНИЦА: Дан победе и јединствена порука - желимо слободан Космет, слободну Новорусију! 7

Извор: srpskadesnica.rs

loading...