Председништво Српске деснице донело је једногласну одлуку да на председничким изборима у Црној Гори 2018. године подржи кандидата Српске националне листе Добрила Дедеића.

На позив Српске деснице  Дедеић је боравио у Београду, и имао састанак са председником Српске деснице Мишом Вацић и замеником Сашом Дујовић.

Добрило Дедеић је током кампање истако да се залаже за формирање јединствене државе од Суботице до Бара.

„Федерације и конфедерације смо испробали, не иду нам од руке, потребна нам је унитарна држава. У тој држави нико неће бити понижен, сви ћемо бити у једној својој кући. Косово и Метохија ми је важнија од сепаратистичког Цетиња јер је процес разбијања заједничке државе кренуо из тог града. Када ослободимо Космет, и Србија ће бити слободна“, рекао је Дедеић у разговорима са функционерима Српске деснице.

Добрило Дедеић је једини национални Србин – кандидат на председничким изборима, једини који је 2006.године гласао за заједничку државу Србије и Црне Горе, једини који Русију и Србију ставља недвосмислено испред Запада, једини који признаје Србију за своју државу.

Дедић је добитник руских одликовања која се додељују људима који су за православне и националне идеале безвредно дали целу своју личност.

Добрило Дедеић је у својој изборној кампањи обећао да ће расписати референдум за излазак из НАТО пакта, референдум за поништење одлуке о признавању лажне државе Косова од стране Црне Горе и да ће повући амбасадора Црне Горе из Приштине, и да ће бити задњи председник Црне Горе, која ће се након тога стопити са Србијом, и све то је истакао је и  у срдачном разговору са председником Српске деснице Мишом Вацић.

Миша Вацић позива српске националисте и Србе из Црне Горе да на предстојећим изборима гласају за јединог српског кандидата, да заокруже број пет.

Извор: srpskadesnica.rs