Квазиводитељ Иван Ивановић, по ко зна који пут, показао је своју вулгарну страну личности, изгледа једину коју поседује, пошто није штедео речи којим је извређао француског хуманитарца Арноа Гујона

Фото: Танјуг/Принтскрин/Твитер

Француски хуманитарац Арно Гујон планира да отвори гигантску фарму свиња на Косову и Метохији, а његову хуману страну брутално је исмејао срамни простак Иван Ивановић у својој пропалој емисији.

Мали љигавац и квазиводитељ је на ову вест реаговао тако што се запитао „коме ће тамо да прода то месо“, а када му је Гујон на Твитеру поручио да не потцењује љубав Срба према печењу, водитељ је показао своју право лице.

Одмах су кренуле салве увреда на рачун француског хуманитарца, али и других корсиника ове друштвене мреже који су дебељушкастом водитељу замерили на глупој „фори“ коју је направио.

– Пуши бре ку*ац дебилу, не знам шта ти није јасно. Видиш како си одмах преместио причу са Косова на сисање ку*ца. У то се разумеш и добро ти стоји. И треба да га дудлаш када волиш и умеш. Чим си помислио на ку*ац, заборавио си на Косово – само је један од Ивановићевих непримерених и вулгарних одгвора.

Квазиводитељ је показао да му је ниво културе прецртана нула, а да му се богатство вокабулара своди на само једну реч, а то је, у овом случају, мушки полни орган.

Љигавом простачини Ивановићу је изгледа прорадила сујета, пошто се о њему више не пише и пао је у други план, па је решио човек да се активира вређањем и простаклуком. Додуше, од њега се ништа друго није ни могло очекивати.

Извор: informer.rs