Након скандалозних речи које је “Ферман” корисник друштвене мреже Твитер упутио председнику извршног одбора Српске напредне странке Дарку Глишићу и предсднику Србије Александру Вучићу очекујем хитну реакцију тужилаштва и политике! Претње смрћу прелазе сваку меру рационалног понашања. Да ли Србија на изборима треба да гласа за оне који би ликвидирали људе чији су неистомишљеници, људе који граде напредну Србију?? Шта или ко се крије иза лажног профила на твитеру? Ако је већ толико храбар да упућује смртне претње, зашто не изађе јавно да народ зна чију идеологију кажњавања смрћу треба да прати. У својој немоћи, Ђиласови пулени иза лажних профила хватају се за сламку спаса коју виде у вешању и убиству??!! Да ли су то људи који треба сутра да воде ову земљу? Kоји би обичан народ кажњавали смрћу уколико се другачије изражавају!!! Да ли се враћамо у средњи век где су људе мучили на вешалима!? Да ли стравичним претњама смрћу показујете народу како треба да се понаша!? Да ли је ваша идеологија да се гађамо међусобно каменицама и да једни друге пробијамо копљима?

Свака болест има лека, а народ, након ових речи Ђиласоваца може само да страхује за своју будућност уколико би њих под претњом и само под претњом изгласао на изборима. Чињеница је да ако претите нама, да ћете претити и нашем народу да вас гласа. Да ли сте већ спремили справе за мучење и уништење поштеног народа? И нека ове монструозне претње буду знак сваком човеку да Ђиласовци једино утеравањем страха могу да се докопају власти! Страха нема, док смо ми ту да водимо земљу и сваког грађанина у њој. Они ниским потезима могу да пробају, народ да осуди а тужилаштво да казни! Јер претње на јавном нивоу као и претње и вређање уопште, су ствари против којих се ми успешно боримо како би обезбедили миран живот народу у Србији.
Зашто не покажете своје лице да знамо чија је идеја да се народ убија ако се вама не допада оно што они мисле. Изађите јавно да се погледамо у очи а не да се кукавички кријете иза нечије сукње!
АНДРИЈА ЖИВKОВИЋ. ОО СНС ЛАЈKОВАЦ

Оставите Коментар