У Великој Плани формиран је двадесет први по реду одбор Српске деснице, а оснивачкој скупштини присуствовало је председник Српске Деснице Миша Вацић, генерални секретар Александар Здравковић, и председник Савета за безбедност Бранислав Пухало.
У препуној сали Дома омладине одржана је Изборна скупштина Српске Деснице а за председника одбора изабран је Ненад Рајковић.

„Захваљујем се својим суграђанима на подршци, а посебно Миши Вацићу на указаном поверењу. Србија се најзад окреће правим вредностима које Српска Десница представља у свом програму. Поносан сам што ћемо у будућности писати странице нове, боље и лепше Србије.“ ,рекао је Рајковић.

„Српска десница не прича лажи своме народу, него дели његову судбину и свакодневно се суочава са изазовима.“ , рекао је Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност Српске Деснице, позвајући на јединство свих грађана Србије, истичући да се Миша Вацић и Српска десница боре за очување и повратак традиционалним вредностима. „Борба за здраву Србију је дужност свих родољуба и грађана Србије.“, истакао је Пухало.

На самом крају, Миша Вацић, председник Српске деснице није крио своје задовољство одазивом, посебно што ће одбор чинити добри домаћини који су уважени у својој заједници, угледни привредници које суграђани цене, људи који не одустају и храбро се боре за своју Велику Плану. Председник Вацић је обећао да ће у наредном период изаћи са предлог плана који ће утицати на младе људе да у што већем броју остану да живе и раде у Великој Плани, да стварају породице, пошто је у разговору закључено да то представља велики проблем.
„Породица за Српску десницу представља једну од основних вредности за које се боримо. Систем традиционалних породичних вредности где децу подижу отац и мајка. Да би породица настала и као таква опстала, неопходно је да се посебна пажња посвети породицама са више деце, у виду новчане помоћи, али пре тога морамо заштити труднице и породиље. Свакако егзистенцијално питање је основ свега, и зато Српска Десница посебну пажњу посвећује развоју малих и средњих предузећа, подршка малим привредницима као основ националне економије.“ рекао је Вацић, додајући да улагање у мала и средња предузећа представља могућност за повећање ефективне стопе запослености.

Оставите Коментар