Српска Десница први пут излази на изборе.
Представници листе „Српска Десница за домаћинску Медвеђу“ предали су потписе грађана за локалне изборе у Медвеђи, који ће бити одржани 8.септембра. За ту листу прикупљено је 225 потписа.

Изборна листа „Српска Десница за домаћинску Медвеђу“ је шеста предата листа за предстојеће изборе у Медвеђи.

ЗА ДОМАЋИНСКУ МЕДВЕЂУ: Српска десница предала потписе и листу за изборе (ВИДЕО) 1

Листу је у 14 часова у просторијама Градске изборне комисије предао председник Српске Деснице Миша Вацић, генерални секретар Александар Здравковић, председник одбора Српске Деснице у Медвеђи Дејан Симић. Такође, предавању изборне листе присуствовао је и Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност и професор Мирољуб Петровић.

У згради Општине Медвеђа у којој се налази изборна комисија, присуствовали су кандидати за одборнике Српске Деснице, као и велики број грађана Медвеђе који су дошли да подрже своје суграђане за изборе.

ЗА ДОМАЋИНСКУ МЕДВЕЂУ: Српска десница предала потписе и листу за изборе (ВИДЕО) 2

Први на изборној листи је Дејан Симић, а међу одборницима налазе се и угледни домаћини и привредници.

„Српска Десница, која постоји годину и по дана, након што је основала своје одборе у више од 20.места широм Србије, по први пут учествује у борби за поверење грађана. Квалитет листе „За домаћинску Медвеђу“, као и лакоћа са којом нам је народ пружио подршку дајући нам потписе су недвосмислена потврда сигурног успеха листе Српске Деснице „, истакао је Миша Вацић, председник Српске Деснице.

ЗА ДОМАЋИНСКУ МЕДВЕЂУ: Српска десница предала потписе и листу за изборе (ВИДЕО) 3

Председник Вацић рекао је да се народ проналази у програму и људима који воде Српску Десницу, подсећајући на основна програмска начела – традиционализам, помоћ малим и средњим привредницима, заштита трудница и породиља, брига о рекама очување шума, залагање за останак младих на огњиштима, за убрзани развој неразвијених делова Србије, као и права ратних ветерана, и помоћ српском сељаку.

ЗА ДОМАЋИНСКУ МЕДВЕЂУ: Српска десница предала потписе и листу за изборе (ВИДЕО) 4

Дејан Симић се захвалио на неизмерној подршци коју му је пружио Миша Вацић, али је истакао да је подршка суграђана од посебне важности јер Српска Десница у Медвеђи зависи само и искључиво од подршке коју добија од свог народа.
„На листи Српске Деснице су људи који до сад нису компромитовани у политици, који живе у Медвеђи и желе да њихова деца такође остану.
И зато позивам све грађане Медвеђе да изађу на изборе 8.септембра и да гласају за домаћинску Медвеђу.“, рекао је Симић.

loading...

Оставите одговор