Бојкот је одличан начин да се почисти и оно мало другосрбијанаца и жутог олоша што је остало на политичкој сцени Србије. Српска Десница подржава бојкот, али ће наравно учествовати у изборима.

Ми не подржавамо бојкот зато што мислимо да изборни услови нису добри или што на Вучићев режим гледамо као на диктаторски, не, већ зато што ће бојкотом нама десничарима, и не само нашем покрету него свим десничарима у Србији бити омогућено најзад да заузмемо озбиљну позицију на политичкој сцени Србије. Изборни систем је онакав какавим су га направили жути у своје време. Њихово расуло и неспособност их је довело до позиције да сада бојкотују сопствени систем да би прикрили колико су безначајни. Али ми Српски Десничари нећемо бојкотовати такав изборни систем иако нам не одговара у потпуности. Донтов систем који су жути увели је до сада највише десничарских гласова пребацивао најјачим партијама. Тако је десница већ две деценије била систематски маргинализована, уз помоћ странца и домаћих квислигна била је систематски потискивана и медијски стигматизована. Сад је међутим, дошло наше време.

Миша Вацић, председник Српске Деснице

Бојкот је најбољи начин да се почисте неоколонијални и окупаторски инструменти који су деловали преко жутог олоша и другосрбијанаца. Зато подржавамо њихов бојкот. Закуцајте себи последњи ексер у мртвачки сандук који сте сами направили, то вам по правди свакако следује – да вас више нема!
Стога апелујемо и на Сергеја Трифуновића да се и он у догледно време прикључи бојкоту и да не изиграва сека-персу. Трифуновићу не буди млакоња, придружи се бојкоту и нестаните сви заједно већ једном са политичке сцене у Србији.
Ми Српски Десничари не идемо на изборе зато што мислимо да ћемо нешто мало променити и да би били само још једна у низу партија које чине политичку сцену Србије – ми идемо на изборе да бисмо почистили све постојеће политичке странке и преузели власт! Живела Србија!

Оставите Коментар