Породица Српске Деснице јача је за два удружења – „Група грађана Левач“ и „Група грађана Левач – Мој завичај“, који су потписали меморандум о заједничкој сарадњи са председником Српске Деснице Мишом Вацићем.
„Група грађана Левач је у Српској Десници препознала партнера за будућност, и уверен сам да ћемо заједничким снагама успети да унапредимо неразвијену општину попут Рековца, као и подручије централне Србије.“, рекао је др Драган Продановић, председник ГГ Левач.
Мирослав Радовановић, из удружења „Левач – Мој завичај“, истакао је да Миша Вацић и Српска Десница има апсолутну подршку његовог удружења, као да ће заједничка сарадња омогућити да се оствари што бољи резултат на наредном изборима. „Залажемо се да становници Левача имају што боље услове живота, и са Српском Десницом ћемо то и омогућити“, истакао је Радовановић.

Фото: Националист

Председник Српске Деснице Миша Вацић је казао да ће на наредним изборима десница изаћи са најбољим кандидатима из локлане заједнице, као што је то био случај и у Медвеђи.
„Наш носилац листе биће др Драган Продановић, који је на последњим изборима освојио 13,5%, појачан са најбољима са листе Левач – Мој завичај, који су освојили на последњим изборима 4,5%. Већ сада могу са сигурношћу да тврдим да Срспка Десница синергијом ове две локлане листе има 18% без кампање. Сматрамо да је победничка комбинација савез младости и искуства. Искуство имамо у др Продановићу, а снагу младости у домаћинском господину Радовановићу. Српска Десница ће несумњиво остварити највећи резултат у Општини Рековца. Сабирајући њихову досадашњу снагу ојачани Српском Десницом ми очекујемо преко 35% поверења грађана.“, са великом сигурношћу у будући резултат казао је Вацић.

Фото: Националист

Удружење грађана Левач је на прошлим изборима освојило четири одборничка мандата, који од данас званично у Скупштини општине Рековац представљају Српску Десницу, чиме се настваља јачање ове политичке опције широм Србије.

Оставите Коментар