Ми поносни српски ратни ветерани, јуначки борци, браниоци отаџбине и народа. Гнушамо се над покушајем политизације наше популације од стране поједине срећом малобројне наше заблуделе браће.
Свако ко је прошао и једно ратиште, а многи од нас су за Српство били и на два, три фронта одбране нејачи знамо да нас је увек искључиво водила љубав према Србији.
Зато гласно и јасно кажемо, НЕМА НИКАКВИХ ШАТОРА испред председништва Републике Србије, данас када треба да се заврши закон који ће министарство Ђорђевића уз подршку врховног команданта Републике Србије да нас борце коначно дефинише као привилеговану категорију.
Не дамо да нам нико зарад интереса страних служби укине статус који нам је наша држава Србија наменила.

Ми добро знамо колико је сиромашна и обесправљена наша популација, знамо и да је време терора жутог режима прошло. Управо нас је тај режим Тадића и Ђиласа осиромашио јер су борци квалификовани као ратни злочинци, морали смо да се кријемо, да ћутимо о томе да смо учесници јуначке одбране земље. Прогоњени од јуришника НАТО НВО, који су гледали да нас докусуре, да нас сатру.
Тајне оптужнице хрватског тужилаштва, лажни суд за ратне злочине у Србији, кадије судова у БиХ. Све те але гладне српских ветерана. Наше вође срамни режим од 2000-2012. је утамничио у Хаг. Нама се држава није бавила пуних 15 година. И данас када коначно имамо министра, који не само да је служио војску, већ је и сам био борац. Заведени појединци за интерес страних служби, а подмићени новцем Ђиласа и нахушкани од Бошка Обрадовића који обојица нису рата видели и ако су ратно способни били макар 1999-е.

Не дамо да се погазе улице Хероја Кошара, не дамо на споменик Тибору Церни, не дамо на државно обележавање битке на Кошарама, не дамо на споменик Мајору Тепићу, на споменик Херојима Кошара на Теразијама, не дамо на сва права која ћемо добити законом који је готов, где је наша популација учествовала у писању и јавним расправама.
Не дамо Србију! Живела Србија!

 

Оставите Коментар