Подсећамо да је за време власти издајничког досовског режима уништен огроман број тенкова, оклопних транспортера и артиљеријског оруђа, док је тренутна војно-техничка сарадња са Русијом Србији донела најмодерније тенкове, оклопна возила и ратне авионе.
У име националне слоге и јединства као и у име будућих генерација, не смемо дозволити да се издајничка жута клика поново врати на власт, јер то није питање дневне политике већ националног опстанка.
Данас, када се враћа достојанство ветерана ратова који су пре две деценије бранили народ од агресије најмоћнијих светских држава, недвосмислено истичемо да нећемо допустити злоупотрбу бораца у циљу јачања непријатељских сила, које више него очигледно координишу протестима такозване опозиције.
Зато ћемо бити јединствени као увек, нећемо бити нечије политичке марионете зарад постизања личне користи. Борци не морају да буду уз власт, али морају да буду објективни када су интереси наше државе у питању. Као што ми сад јесмо. И одлучни да спречимо издајнике да се рехабилитују у политички живот наше Србије.

Leave a Reply