У центру Крагујевца, у улици Црвеног барјака 19, отворене су канцеларије Градског одбора Српске Деснице, а свечаном отварању присуствовао је и председник Миша Вацић са сарадницима.
Захваливши се на домаћинском дочеку Вацић је Крагујевчанима пожелео успешан почетак борбе за Крагујевац и за Србију.
Канцеларије је освештао свештеник СПЦ, а уследио је и пригодан културно уметнички програм у оквиру којег је наступио Марко Шћепановић, народни гуслар који је певао „Од главе Зете до града Спужа“ пред 30.000 Делија у београдској Арени. Шћепановић пред десничарима гуслао „Косовске божуре“, док је Батрић Јокановић, председник гусларског друштва „Бајо Пивљанин“ гуслао у славу славног Мајора Милана Тепића . Такође, и глумац Богдан Милојевић је извео емотивни драмски текст посвећен мајци српског ратника којим је свечано отварање и завршено.

Председник Вацић је искористио отварање канцеларија да поразговара са окупљеним Крагујевчанима. Том приликом је изражена велика подршка Српској Десници и Миши Вацићу као њеном председнику, говорећи да велики број становника овог шумадијског града види Српску Десницу као будућег лидера, и као решење проблема са којим се суочавају годинама, а што је резултат деценијске неодговорне политике градских власти.
Уз пригодно српско послужење, уз погачу и со за добродошлицу, уз кајмак и пршут, дочекане су многобројне званице.
Канцеларија Градског одбора Српске Деснице у Крагујевцу, у улици Црвеног барјака 19, отворена је сваког дана, а све заинтересоване суграђане дочекаће председник одбора Саша Обрадовић.

Оставите Коментар