Певач Аца Лукас одлучио је да одржи конференцију за штампу, а на самом почетку откривено је да је главни повод за то нови музички албум, као и почетак снимања пројекта „Аца Лукас 20/21“, а ово ће бити након осам година певачем први „живи“ албум. Лукас ће нови албум да изда за „ПГП РТС“, имаће 12 нумера, а један од аутора његових песама биће и певачица Леотина Вукомановић.

  • По први пут, после толико албума, издајем албум за „ПГП РТС“, што ми је давно жеља била – рекао је Лукас на самом почетку.

Подсетимо, Лукас је недавно доживео непријатност када су му извршитељи упали у стан на Вождовцу како би наплатили наводно дуговање које има према Дејану Поповићу Тигру.

Певач је у јеку скандала одлучио да се обратио јавности, те је сазвао конференцију за штампу коју можете погледати испод овог текста.

Осим Тога, Лукас се данас јавно извинио новинарки Жаклини Таталовић јер је у емисији „ХитТвит“ извређао на „сексистичкој основи“.

Он је на конференцији за новинаре рекао да је његова реакција била непримерена, као и да је он импулсиван и да зна да претера.

  • Ја сам у току емисије “ХитТвит“ добио поруку коју је новинарка Жаклина објавила. Ту постоји препуцавање избеђу те новинарке и телевизије Пинк. Она се према мени, мојој интелигенцији односила са “спрдњ*м“. Претерао сам у тој самоодбрани. Нисам никада никога прво напао – рекао је Лукас.

Он је поновио и да његова реакција није била ничим изазвана.

Оставите Коментар