У јеку афере о ланцу елитне проституције, која ових дана пуни странице дневних листова у Србији, од поузданог извора који је желео да остане анониман сазнали смо за сексуалне авантуре истакнутог црногорског политичара, који у дужем временском периоду на егзотичним дестинацијама организује дружења са својим интимним везама, на шта троши енормне своте новца.

Иако овај политичар преферира углавном млађе девојке, међу његовим везама се, како сазнајемо, нашла и једна која баш и није у цвету младости, већ је неколико година старија од њега. Њихова интимна дружења трају дуже од две деценије, а упознали су се преко њене рођене сестре, која је иначе такође својевремено била у интимној вези са овим политичаром.

Поменути политичар и његова интимна веза своја дружења реализују у строгој дискрецији, углавном у престижним угоститељским објектима на Црногорском приморју и у Подгорици, као и приликом истовремених одлазака у западноевропске земље, где овај политичар често борави на пословним путовањима. Иначе, у тим приликама зарад очувања дискреције не одседају у истим хотелима.

Оно што је посебно занимљиво јесте да црногорски политичар према овој жени испољава изузетно висок ниво привржености, док се она према њему опходи доминантно, дрско и размажено, што указује да су код њега присутни елементи Едиповог комплекса. Она му уједно повремено прети да ће окончати њихову дугогодишњу тајну везу, јер готово свакодневно добија интимне понуде од драстично млађих мушкараца, што озбиљно погађа његову сујету. Притом, све ове околности вешто користи како би манипулисала њим, док јој он снисходљиво испуњава разноразне каприце, и редовно јој даје велика новчана средства и скупоцене поклоне, што њој омогућава да живи лагодно, иако је дужи низ година удовица, незапослена и без редовних примања.

Иначе, најближи сарадници и партнери овог политичара знају за његову дугогодишњу интимну везу са овом женом и за утицај који она има на његове активности и одлуке, због чега се труде да са њом буду у коректним односима. Она то често и вешто злоупотребљава за задовољавање својих потреба, као и за материјално збрињавање и запошљавање својих рођака.

Као што се може видети, однос овог истакнутог црногорског политичара према његовој интимној вези, зачињен елементима Едиповог комплекса, у директној је супротности са његовом тежњом да се у јавности представи као један од најмоћнијих људи Балкана.

Оставите Коментар