Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић одредио је коначан списак играча на које рачуна на предстојећем Мундобаскету у Кини.

Повреде Милоша Теодосића и Драгана Гагија Милосављевића отклониле су дилему прослављеног аса на клупи Орлова, што је потврдио и портпарол српске репрезентације Владимир Сибиновић, нагласивши да је код ФИБА до предвиђеног рока (48 сати пре прве утакмице) пријављен „очекивани списак“, односно да није било промене међу играчима који ће наступити на Светском првенству.

Србију ће у Кини представљати: Стефан Јовић, Василије Мицић, Богдан Богдановић, Марко Гудурић, Владимир Лучић, Марко Симоновић, Стефан Бирчевић, Немања Бјелица, Немања Милутинов, Никола Јокић, Бобан Марјановић и Мирослав Радуљица.

Орлови су током дана одрадили редован тренинг, а тренираће поново у петак у термину одигравања премијерне утакмице са Анголом, после чега следи и званична конференција за медије пред деби на Мундобаскету. Подсетимо, Србија и Ангола састају се у суботу од 9.30 часова по средњеевропском времену.

Оставите Коментар