Како је само америчка политика дивна ствар. Рекс Тилерсон је изјавио да глад и смрт у Северној Кореји указују на то да дипломатска стратегија САД добро функционише. Ако су смрт и глад добар резултат за САД, шта је онда лош?

Лош резултат за САД је објективно извештавање медија, слобода говора, смањење броја гладних, повећање броја беба и томе слично.

Господине Тилерсоне, морате боље спроводити своју политику. Колико видим, у свету се рађа све више деце. Смрт се сваким новим даном да преварити уз помоћ нових открића у области медицине. Сваке године се понавља пролеће, а не говорим о пролећима за које сте ви задужени, већ о годишњем добу. Како то да САД дозвољавају то силно цветање, мирисање, рађање и сунчане дане? Зашто не урадите нешто по том питању?

Одавно нисте бомбардовали Србију? Где је то заказала политика САД? Видите ли ви колико је Срба остало живо? Како то да вам промакне? И онолики народ у Северној Кореји је нашао за сходно да увреди велику америчку нацију тако што их има још који нису гладни или мртви!

Свако новорођенче, сваки осмех, срећа, задовољство и сваки успех су доказ неуспеха политике САД! Морате се још суровије борити, Тилерсоне, јер за вас никада неће бити довољно гладних и мртвих на овоме свету. Делујете као неко ко неће стати док све не буде попаљено, затровано и убијено, а када се то деси, онда се можете похвалити како је Америка успела и како њена политика никада није боље вођена.

Зашто не убијате свој народ и тако демонстрирате успешност вођења унутрашње политике? Због чега не бомбардујете неку од ваших савезних држава? Покажите да сте спремни да радите и за своје добро!

Чему више то потурање ноге путем невладиних организација, савета, савеза, медијских хајки, протеривањем и убиствима људи, финансирањем терориста, отвореним изливима мржње, када све то можете учинити херојски, бомбама, као и увек? Зашто трошите толики новац на поткупљивање идиота кад вам је пуна држава истих? Само их пошаљите у свет. Ево, Вилијам Вокер вам одавно беспослен седи у кући и игра се рата, јер му не дозвољавате да покрене неки прави. Имате и оног несрећног амбасадора који се потапа у ледену воду мислећи да ће тако боље разумети руски народ. Имате Клинтонове који једва чекају да се врате за нишан! Толике идиоте спутавате и пензионишете, а улажете новац у прављење нових кроз Холивуд, МТВ и Си-Ен-Ен. То су вам непотребни трошкови.

Ови идиоти који у Србији држе вашу страну, раде то само због новца. Кад њега нестане, чиниће они то у име неке друге државе која понуди више.

Жао ми је земаља које су срећне. То само значи да их тек чека америчка дипломатска интервенција, ако је судити по речима Тилерсона. Овакав примерак мрзитеља и идиота ћете тешко где наћи у свету.

Због тога, мистер Тилерсоне, зашто не плаћате сами себе? Верујте ми да већег идиота нећете наћи! Човек често превиди своје могућности, а ваше су неограничене.

Уколико је за вас повећање броја гладних и мртвих знак да политика добро функционише, онда ваша памет негде запиње. Морам вам се унапред извинити што покушавам да вам пренесем поруку коју знам да нећете схватити. Можда је уместо тога боље пренети поруку онима који хоће разумети.

Драги моји сународници, кад се зазелене долари у пролеће, а сада не говорим о годишњем добу, покушајте некада да их одбијете. Тако америчка политика неће бити успешна код нас као у Северној Кореји. Ако не одбијете доларе, мораћете да стежете каиш, али ће вам гаће сигурно спасти!

Милан Ружић

Извор: iskra.co