Јавност у Србији, али и у региону скандализовала је изјава немачке професорке Мирјам Хајне која је у свом излагању недавно бранила педофилију и педофиле, не сматрајући то болесним понашањем и људима.

– Наша је одговорност да пребродимо наша негативна осећања о педофилима, и треттирамо их са истим поштовањем као и све друге људе. Треба прихватити да је педофилија сексуална склоност, мисао, осећај а не чин. Не смемо повећавати патњу педофила тако што ћемо их искључити, окривити их и исмејавати их. Педофилија је природна сексуална оријентација баш као и хетеросексуалност и према педофилима треба да се односимо са истим поштовањем као и према другим људима – изјавила током свог предавања на немачком универзитету Вирцбург професока Хајне.

Поводом ових и оваквих мало је рећи скандалозних ставова које долазе од стране универзитетског професора из најмоћније државе ЕУ имам реаговао је Саша Боројевић, саветник за медије у међународној политици!

– Педофилија у ЕУ па и у Србији је веома развијена. На годишњем нивоу у Србији најбројнија кривична дела су недозвољене полне радње (312), обљуба са дететом (145) и силовање (78). Само 4 случаја су добила судски епилог! У Русији је донешен закон о спречавању педофилије и елитне педофилије још 2012. године, да би прошле године суд за људска права у Стразбуру донео одлуку да је тај закон дискриминацион. ЕУ практично подрзава ПЕДОФИЛИЈУ КАО ОРЈЕНТАЦИЈУ, А НЕ БОЛЕСТ!

– Желим да искористим прилику и да позовем судство као и Министарство правде да уведу хемијску кастрацију за десетине хиљада педофила који живе у Србији!!! Ако је немогуће да се уведе хемијска кастрација онда увести наногице И праћење таквих лица, строжије казне или бар јавна база фотографија осуђених педофила како би се становништво Србије упознало са људима које треба избегавати.

Последње истраживање „Инцест траума центра“ је шокантно!

У Србији је свака трећа девојчица и сваки седми дечак до 18. године преживео сексуално злостављање!

Напомињем да је преко 30.000 мигрантске деце нестало од 2015. до данас управо у тој ЕУ …Претпоставља се да су завршили на тржишту за проституцију и тзв. елитну педофилију!

Млади данас имају прилике преко интернета и друштвених мрежа да виде разне призоре педофилије и других настраности.

Медији јурећи за рејтингом такође имају утицај на свест малолетне деце. Кроз свакодневну доступност неприхватљивих садржаја за одређени узраст, деци временом постаје прихватљиво и непримерено понашање и појаве. Деца чак и сама креирају провокативне фотографије које их представљају на друштвеним мрежама. Диктирани тренд “фото поза” су права посластица за педофиле који вребају сада и виртуелно. Овакве тенденције су направиле плодно тло за доношење Закона о легализацији педофилије. Наравно све што се дешава је заправо припрема за прихватање као нормалног оно што је девијантно и болесно!

Србија мора да преузме све превентивне мере, а то може само строгим и јасним законом. Мора се спречити сурова реалност да је елитна педофилија постала бизнис у ЕУ, али и на Балкану.

ПОТРЕБАН је нови закон, а то је строжији закон за убице, мучитеље и силоватеље!!!

Да се законом уведе право анонимног УЗБУЊИВАЧА и Правило ГРАЂАНСКОГ ХАПШЕЊА као у свим нормалним цивилизованим земљама!

Регистар педофила није јаван, јер се тиме наводно штите њихова права, али су истовремено лични подаци о дужницима јавни! Што је апсурд.

– Да полиција и тужилаштво реагују брже и боље!

– Да се донесе закон о медицинском или хемијском кастрирању силиоватеља-педофила

– Да се затворске казне спроведу без затворске надокнаде-дневнице.

– Да се лицима осуђенима за педофилију укине могућност превременог пуштања на слободу.

– Да се објави фотографија и дело сваког пуштеног убице, слиоватеља и педофила, на дан његовог изласка из затвора