Младен Милојевић (22), син некадашњег голмана Црвене звезде Звонка Милојевића, нестао је у месту Умчари надомак Београда. Информацију је објавила Младенова сестра Магдалена, односно ћерка легендарног југословенског голмана, која је за Телеграф испричала да је њен брат нестао у петак 21. маја, када му се на Умчарима покварио аутомобил.

  • Отишао је до првог сервиса где се обавља технички преглед, како би га упутили даље у неки сервис који би могао да м помогне. На снимку надзорних камера види се Младен, али након тога му се губи сваки траг. Он је наводно кренуо ка том сервису, али никада тамо није стигао – очајно је за „Телеграф“ испричала Магдалена.
Фото: Instagram
Фото: Instagram

Она додаје да је Младен на себи имао сиви дукс, црну тренерку и патике „џорданке“.

  • Јавио нам се један деда који тврди да је видео момка који личи на Младена, негде око 17 часова. Каже да је био јако узнемирен и да је нешто промумлао себи у браду, а онда отрлао ка шуми која се налази у правцу ка Смедереву. Не знамо да ли је то истина – рекла нам је Магдалена.

Како сестра несталог Младена каже, он је у последње време имао мање трзавице са бившим дечком његове садашње девојке и зато што је попустио на факултету, али не зна да ли би ишта од тога могло да се доведе у везу са његовим нестанком.

Уколико имате било какве информације о Младену Милојевићу, молимо вас да се јавите најближој полицијској станици или на број телефона: 0631540995.

Оставите Коментар