Нова албанска провокација забележена је у Северној Митровици!

Само неколико дана након напада на двојицу српских младића синоћ је уследио нови инцидент. Двојица младића албанске националности Х.Т. (26) и Р.Ц. (25) ушли су у Северну Митровицу аутомобилом са раширеном албанском заставом, а полиција их је привела како би спречила тежи инцидент.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Портпарол полиције за регион Север поручник Бранислав Радовић потврдио је да је дошло до инцидента.

  • Два лица албанске националности од којих једно има пребивалиште у селу Чабра, а друго у Јужној Митровици у возилу „опел корса“ око поноћи, кад је на снази забрана кретања, са видно истакнутом албанском заставом, возила су по улицама у Северној Митровици. Чак су ушли и у KБЦ Kосовска Митровица. Полицајци су приметили возило, а и на основу пријаве грађана, возило је заустављено на путу ка селу Суви До (Северна Митровица) и против њих је поднета кривична пријава због кретања у време забране кретања – рекао је Радовић.

Подсећања ради, 10. априла, усред бела дана, флашама су нападнута двојица српских младића у башти кафића у Северној Митровици, а том приликом су лакше повређени. Нападачи су потом побегли у Јужну Митровицу. Иако је од напада прошло пет дана нису пронађени.

У Грачаници је у уторак претучен младић од стране тројице Албанаца испред Центра грађанске енергије и он је завршио на лечењу у KБЦ Грачаница. Нападачи су након информативног разговора пуштени на слободу.

Оставите Коментар