ТРОЈИЦА младића албанске националности претукла су касно синоћ у насељу Бошњачка махала у северној Митровици младића српске националности, а о том инциденту данас је градоначелник Северне Митровице Милан Радојевић известио командира карабињера Мултуинационалне специјалне јединица (МСУ) пуковника Стефана Федела.

На састанку са Феделом, градоначелник Радојевић је посебно изразио забринутост због чињенице да је један од осумњичених, који је учествовао у пребијању недужног српског младића, припадник Косовских безбедносних снага.

Како је саопштено, Радојевић је позвао припаднике Кфора и све њихове јединице да повећају присуство и будност на терену како би се овакви напади на Србе спречили, и како би се сви грађани Северне Митровице осећали безбедним. 

Радојевић је поздравио брзу реакцију припадника КП региона Север у којој су идентификовани осумњичени и један део њих приведен и такође затражио од њих да појачају патроле, буду видљиви међу грађанима, како би се сви грађани осећали сигурним. 

Радојевић је на састанку са Феделом захвалио на досадашњој сарадњи и изразио очекивања да ће се добра сарадња наставити и у будућности.

Оставите Коментар