Амерички званичник издао Обрадовићу и његовим другарима нове задатке у покушају да се на председника Вучића изврши још већи притисак да поклекне пред захтевима и уценама Запада око KИМ

Опозициони лидери предвођени Бошком Обрадовићем, лидером Двери, боравили су јуче у резиденцији америчког амбасадора Kајла Скота, где су имали тајни састанак са замеником помоћника државног секретара САД Метјуом Палмером, сазнаје „Ало!“.

У пратњи Обрадовића, који је и договорио сусрет преко свог великог пријатеља амбасадора Скота, како сазнајемо, били су и Вук Јеремић, Зоран Лутовац, Драган Ђилас и Сергеј Трифуновић.

Наши одлично обавештени извори кажу да је амерички дипломата током разговора, који је трајао више од два сата, Обрадовићу дао прецизна упутства за нове задатке које су Американци смислили за њега након неславног завршетка протеста.

  • Звезда је био Бошко, Палмер и Скот су се обраћали углавном њему, док су сви остали лидери били у функцији публике. Састанак је био у резиденцији, у хладовини, поред базена, а не у амбасади, јер је циљ био да он остане неформалан, односно далеко од очију јавности. Обрадовић је, препознали су, човек који је спреман на све, па су му без проблема дали инструкције о даљим активностима и начину оживљавања протеста наводи наш извор и подсећа да је Бошков земљак Веља Илић још 2010. тврдио да Обрадовић за своје активности прима новац од Американаца.

Председник Српске деснице Миша Вацић уверен је да су вође Савеза за Србију јуче код Американаца „издавали Србију и српски народ“.

  • Ти пропали политичари, пропали десничари и пропали глумци су својим господарима подносили извештај и оправдања што су им угашени протести, али и на себе преузимали нове задатке. Бошко је још 2008. године ишао на ноге Американцима. Од тада је он кукавичје јаје међу десничарима. Имао је чудне изворе великог новца после тога, а онда је захваљујући Скоту ушао и у Скупштину тврди Вацић.

Лидер СРС Војислав Шешељ није изненађен што је до једног оваквог састанка дошло јер је, каже, први обелоданио да прозападна опозиција ништа не ради без амбасада.

  • Тамо су добили нове инструкције, они су страна агентура, и зато ми никада није падало на памет да имам са њима било какву сарадњу. Ти људи су спремни зарад власти и привилегија да служе и највећим непријатељима свога народа. Бошко се представљао као десничар, а био је десничар најгоре врсте, следбеник Љотића, који био у служби Хитлера – коментарише Шешељ.

Оставите Коментар