Према узбуњивачици Светске банке, Керен Хадс, амерички долар ће пропасти и биће замењен новом, безинтересном валутом, зависном од злата.

Хадсова је адвокат и радила је у правном одељењу Светске банке, а недавно је поново постављена на ту функцију.

Она је у интервјуу за Russia Today рекла:

„Постоји око 170.500 тона злата које се чува у сефу хавајске банке, 130.500 тона у Хонг Конгу и 150.000 тона у развојној банци Сингапура. Постоји још око 100.000 тона у осталим америчким банкама“.

Фердинанд Маркос је 1950. године ставио ово злато у сигурносни фонд на 50 година…

„…ово богатство биће подвргнуто статуту ограничења који налаже да, ако неко тврди да је нешто у његовом власништву, али није успео да то докаже у року од 50 година, губи своје право на то“.

„Сврха је била да сва имовина постављена у фонд за човечанство након периода од 50 година постане доступна човечанству без поговора. Тај период је завршен 2005. године“.

Ауторизовани потписник овог фонда је Волфганг Страк.

Хадсова је изјавила:

„Узимајући у обзир да су папирне валуте у несигурној ситуацији, злато из фонда мора што пре да се искористи за добробит човечанства пре него што дође до колапса папирних валута“.

Напомена: Пре него што наставимо даље, да разјаснимо ово што смо до сада чули. Дакле, практично, у свету се мора појавити та невероватна количина злата и закон на то обавезује, и не може се избећи. То даље значи да ће сви банкари који држе свет у шакама остати без пара јер владају практично безвредним папирима када се злато појави. Такође, сетите се да су последњих година Русија и Кина куповали невероватне залихе злата. То све води само у једном правцу, долар ће изгубити своју моћ а ФЕД више неће моћи ништа да штампа.

То даље обесмишљава и све ратове које воде, сво њихово богатство је у доларима а он неће више постојати.

Мислите ли да ће ово банкари и владари света да дозволе без светског рата?

Шта нас задржава?

Према речима Хадсове, мејнстрим медије су покуповале банке, што одлаже проток информација ван алтернативних новинских медија. Ван алтернативних вести, људи могу да користе једино друштвене медије попут Твитера и Фејсбука како би раширили вести.

Имате моћ у рукама и зато ширите истину даље.

Упркос томе што је поново постављена на функцију, Хадсова је признала да је не пуштају у просторије Светске банке:

„Банкарски картел је запослио сигурносну компанију која одбија да ме пусти унутра, иако сам успела да уђем на састанак 10. октобра, на којем сам се срела са три делегације…швајцарском, руском и немачком делегацијом, при чему смо расправљали о томе како да приморамо банке да поштују законе банкарства“.

„Формирале су се бројне коалиције попут БРИЦС-а и Групе 77 како би се овај фонд злата обезбедио човечанству“.

У САД, грађани и локалне власти схватили су да је банкарски картел урадио нешто што се назива „заплена државе“, на шта Хадсова каже:

„Успели су да подмите и корумпирају довољно званичника који би, уместо да раде своју јавну дужност, служили интересима банкарског картела“.

Хадсова је у САД радила са „Окружним директорима Америке“ изјавивши: „они су прихватили удео злата САД у овој „Глобалној установи за дугове“ у име грађана САД и тренутно покушавамо да заменимо папирне валуте које издаје Федерална резерва“.

Хадсова је додала да ће нову валуту издати Ризница, а не федералци, изјавивши да неће постојати камата на нову валуту. Другим речима, наплата камате се неће толерисати ни у једној држави када се овај фонд пусти у промет.

„Када је Фердинанд Маркос ставио злато у Глобалну установу за дугове, ангажовао је институције које ће осигурати да ће се злато користити за добробит човечанства.

Хадсова је изјавила да се већина овог злата налази на Филипинима и да војска САД чува ту област.

Волфганг Страк је изјавио да су неки војни хеликоптери односили злато из те области, те је зато Хадсова поднела тужбу тврдећи да је злато осигурано од стране сигурносних компанија Ллоyд’с оф Лондон и Линцолн Инсуранце Цомпанy.

У делу тужбе Хадсова је навела:

„Злато које је украдено ће се вратити и онај ко је наредио транспорт тог злата ће одговарати пред законом“.

Какви изазови постоје?

Хадсова је изјавила да постоји неколико главних изазова који се морају превазићи пре издавања нове валуте:

  1. Брза замена валута
  2. Банке су поткупиле мејнстрим медије и погрешно информишу људе о овој ситуацији

Хадсова је изјавила да ће новчанице Федералних резерви пропасти и да не постоји ништа што би могло да се учини када се то деси, додавши:

„Ако папирна валута пропадне, војска неће моћи да се исплати“.

Имејл за Хадсову од Волфганга Страка

Хадсова је 3. новембра добила имејл од Волфганга Страка:

„Ово су интересантне вести у смислу да Керен Хадс предводи тим уништења који ће заменити фракционе резервне валуте пре него што дође до њиховог неминовног колапса, користећи мирну транзицију кроз монетарне споразуме за које свет не зна“.

Хадсова је одговорила написавши: „свет зна за монетарне споразуме“, додавши да они који имају моћ поткупљују мејнстрим медије како би ширили лажну реалност.

Нова валута

Према речима Хадсове, нова валута ће изгледати овако:

„Злато ће се пресовати веома танко и стављати у пластичну коверту која ће опонашати папирну валуту, с тим што ће вредност злата бити једнака утврђеној вредности валуте“.

Цена злата рачунаће се на следећи начин:

„На основу историјских потрошачких корпи и услуга, али и већих валута у то време, процењиваће се апсолутни еквивалент праве вредности ове валуте“.

Они који су наћулили уши већ знају за тренутне системе у којима сви можемо живети у изобиљу и благостању без потребе за новцем, као што су Убунту систем и Венус пројекат.

Оно што Хадсова предлаже је само краткорочна транзиција која ће трајати док се не елиминишу сви облици новца, јер док год постоји новац, сви ћемо бити финансијски робови поремећеног система.

Извор: web-tribune.com