Одани режимски бизнисмен ТОМИСЛАВ ЧЕЛЕБИЋ ће поново бити домаћин озлоглашеним НАТО хакерима
Иако се још увек не зна тачан датум одржавања парламентарних избора у Црној Гори (помињу се јул и октобар, прим. аут.), у оквиру владајуће криминалне Демократске партије социјалиста (ДПС) су увелико отпочели са припремама као да ће се избори одржати у јулу 2020. године. Будући да је свестан чињенице да је народу доста свега те да ће после избора, кад год да они буду одржани, морати да подвије реп и одступи, црногорски председник Мило „Ал Крадоне“ Ђукановић је у помоћ позвао све своје савезнике (читај злочиначку НАТО алијансу), да му притекну у помоћ, и ако је икако могуће, окрену јавност у његову корист, за шта је Ал Крадоне спреман да се одрекне стотина милиона долара стечених криминалом.
Како сазнајемо из сасвим поузданих извора из врха ДПС-а, као и почетком године, мафијашка пудлица Ђукановић је задужио своју играчку глодалицу-коскицу Душка Марковића, премијера Црне Горе, да за потребе смештаја већег броја специјалне хакерске групе НАТО алијансе, иначе специјализованих за тзв. хибридно ратовање, ангажује Томислава Челебића, режимског бизнисмена и власника хотела са пет звездица „Верде“ у Подгорици. Наиме, Челебић је добио задужење да већ од 08.05.2020. године припреми и опреми најлуксузније апартмане у свом хотелу, како би испунили захтеве америчких држављана који ће у истом боравити, што је Челебић беспоговорно прихватио.
Иако је очигледно да Ђукановић још увек није опростио Челебићу слепу приврженост Марковићу, а посебно што је у пар наврата у утицајним регионалним политичко безбедносним круговима назвао Ђукановића тиранином и шефом балканске мафије, сасвим је извесно да ће Челебић у циљу заштите сопственог бизниса и капитала, и у наредном периоду слепо извршавати све задатке који пред њега буду постављени. Јер, док је Ал Крадоне и судија и тужилац и извршитељ, никоме неће бити лако да му се супротстави, иако своју прилику иза ћошка вреба неуморни Марковић, рачунајући на Челебићеву подршку и новац како би коначно засео у престо.

Извор : Националист

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here