РЕЧИ америчког лидера Џоа Бајдена о руском председнику Владимиру Путину звуче апсурдно, сматра лидер ЛДПР Владимир Жириновски.

Жириновски је подсетио да је амерички лидер на функцији мање од 100 дана, али је већ себи дозволио такав „запањујући чин“.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

– Оптужба, коју је тако олако, необавезно бацио на адресу председника Русије, неприхватљива је у односима било које две државе, а још више на нивоу две нуклеарне велесиле – рекао је лидер руске опозиције, а преноси ФАН.

Жириновски је додао да због својих година Бајден већ „не може водити рачуна о својим поступцима“. Такве акције ће на крају коштати Сједињене Државе у било ком предстојећем међународном разговору, сматра он.

Парламентарац је на крају предложио да се ствари називају правим именом. Према његовим речима, Сједињене Државе су „непријатељ“, а на челу државе је особа која „не контролише свој језик“.

– Можда жели дрхтавом руком да притисне дугме? Не можемо дозволити да се то догоди – рекао је лидер Либерално-демократске партије.

Подсећамо, Бајден је Путина назвао „убицом“, а руски председник му је у одговорупожелео добро здравље, те предложио онлајн разговор у уживо преносу, што је Бела кућа одбила.

Оставите Коментар