Да ли је тачно да је злочинац Рамуш Харадинај, по америчком задатку, премијер лажне Франкештајн државе Косово  јавно рекао, како ништа битно не ради без питања Америке? Тачно је. Да ли је тиме потврдио оно што смо сви знали, да му је идеолошко-политички ментор Америка? Тачно је. Да ли је тачно да су га они спасили “дуге робије” у Хагу? Тачно је.

Е, па ако су све ове премисе тачне, онда мора бити тачан и закључак: Да иза у историји света незабележених високих царина на српску робу од 100 одсто не стоји никакво фалш руководство ионако фалш државе, него само и једино администрација Доналда Трампа, која и даље слепо гура ову своју нарко-државу у окриље европских народа…

Ово је ништа друго, него освета Јенкија Србима, због тога што су за последњих неколико година урадили много на “отварању очију” многим  руководствима светских држава, због чега више немају већину за своје хегемонистичке планове и убацивање нарко-државе у све светске институције и организације!?

За фијаско који је на недавној Скупштини Интерпола доживео предлог Америке да нарко-државу сврста у ред светских полицајаца – неко мора да одговара? А, ко ће други, него опет Срби… Опет се Срби кажњавају ни криви ни дужни… Овога пута страшним економским мерама, горим од оних које су некада давно радили нацисти, спаљивањем јеврејских књига!? Паљењем српских производа, посебно прехрамбених, учинили су можда до сада и највећи грех према свему, према створитељу света, што им “он” никако неће  опростити…

Америка тиме подржава  отварање можда до сада највеће хуманитарне катастрофе остављајући Србе на Косову, без преко потребне хране, лекова, па чак и кисеоника за операције у болницама!?

Питамо се само, да ли ће свет опет оставити на цедилу Србе, као када су их прогањали и убијали у Хрватској, као када су их шиптари клали по Косову и сада када их остављају без хране и лекова… Да ли ће исто урадити као када је Макрон представника силе победнице у Великом рату гурнуо позади, а “свог Франкештајна” ставио тик иза представника сила победница?

Ништа нас више не може изненадити, па ни нови злочиначки потез против Срба уз одобрење те, за нас, толико поштоване Америке… Колумбо се до сада стотину пута “преврнуо у гробу”!?

П. Ј.