Текст преузет са nijelepocutati

Институт за истраживање геноцида је научна установа коју су основали припадници бошњачке националности, и то у далекој Kанади. Овај институт је основан 2009. године а за директора института је постављен Емир Рамић. Да сам апсурд постојања овог института буде већи, говори нам и податак да је његов једини смисао постојања истраживање геноцида у Сребреници.

Институт за истраживање геноцида је врло активан на тлу Северне Америке, где спроводи свакодневне акције ширења бошњачке пропаганде као што су : константно стављање етикете српском народу као геноцидном, снажно лобирање против свега што има везе са Републиком Српском као и потпуно минимализовање српских жртава за време рата у Босни. Поред ових акција, један од најважнијих задатака Института за истраживање геноцида је и прикупљање новчаних средстава зарад ширења бошњачких интереса. Новац узимају од богатих сународника који живе у Северној Америци, а све под изговором борбе за истину и очување бошњачке културе.

Институт за истраживање геноцида је, наравно, био укључен и у анти српску кампању и саботирање филма Дара из Јасеновца, као и многе друге организације тог типа из НВО сектора. Институт врло активно учествује и у врбовању припадника српског народа у своје редове, нудећи им за узврат новац, као и разне привилегије живота у Америци, али наравно да велику већину чланова овог Института чине припадници бошњачке националности. Управни одбор Интитута за истраживање геноцида броји 9 бошњака, а то су Емир, Денис, Мирсад, Армин, и ако кренете даље само ћете таква имена сретати. Међутим, поред ових имена, налетећете и на једно име које се издваја, а то је Сузана Вукић.

Текст преузет са nijelepocutati

Оставите Коментар