Након најава да би пропали адвокат Чедомир Стојковић, у кругу антипутиновских „опозиционара“ познатији као „риђа подморница“, могао бити приведен због исцртавања слова З на згради у којој борави држављанка Украјине, упућена јавност моли надлежне да још једном размисле.
На страну то што ће ова подводна (да не кажемо жабокречинаста) твар покушати на крилима тог случаја да сакупи крхотине свог политикантског деловања и убере неки прозаични поен. Заправо, много је важнија друга димензија потенцијалног проблема и она није у надлежности МУП и правосудних органа, већ Министарства здравља. Наиме, основано се може претпоставити да ће „подморница“ дати све од себе како би у установи затвореног типа наставио да задовољава сопствене патолошке хомосексуалне потребе и тиме доведе до избијања епидемије полних болести међу људима који су се тамо обрели.
Такође, треба узети у обзир да ће овај „носач бојеве главе“ покушати да се представи као „избеглица“ из Украјине, само како би се докопао неког од мигрантских кампова, јер тамо се уистину налази његова циљна група, нарочито ако долази из Сомалије. Свеже су још и незацељене „подморницине“ изопачене успомене из Брисела. Замислите, драги читаоци, какве тек последице могу проистећи из тог сценарија.
Зато, цењени надлежни државни органи, узмите све ово у обзир, па процените да ли би са становишта јавног интереса било исплативије купити му авионску карту у бизнис класи и уплатити туристичку дестинацију „Сомалија – место где ваши снови постају јава“.

Оставите Коментар