Без обзира што има веома квалитетну продукцију, озбиљне ресурсе, као и неспорно добру екипу, емисија Ивана Ивановића на ЈуТјуб каналу бележи континуирани пад. Популарност водитеља емисије “Вече са Иваном Ивановићем” постепено али сигурно јењава, пише Novicentar.rs.

Својевремено, када је прелазио са TV Prva на NOVA S, Ивановић је изјавио да не очекује пад популарности јер га публика свакако прати на ЈуТјуб и друштвеним мрежама.

Његова последња емисија је имала свега 84 хиљаде прегледа на ЈуТјубу. Ивановићу нису помогли ни Радослав Зеленовић, бивши уредник Филмске редакције РТС и бивши директор Југословенске кинотеке, а ни Бранко Цвејић, популарни домаћи глумац.

Зашто познати водитељ нагло губи популарност и зашто његове емисије имају све мање прегледа на ЈуТјубу?

Вероватно постоји више фактора који утичу на пад популарности. Презасићеност емисије клишеима, одсуство светски познатих личности, неинвентивност (концепт емисије је готово идентичан ономе какав је био у њеном стартовању), итд.

Свакако је један од кључних разлога и лицемерје самог Ивановића, који публици продаје левичарску причу о тешком животу обичног човека у Србији док, како пишу медији, он лично зарађује 17 000 евра по емисији.

Оно што посебно нервира грађане Србије је аутошовинистички наратив Ивана Ивановића. Његово истовремено додворавање Хрватима и ругање Србима. Спрдња са српском традицијом и Српском црквом је један од уобичјених клишеа Ивановићеве емисије.

Три пута више је гледалаца погледало видео на Фејсбуку који критикује Ивана Ивановића него његову последњу емисију.

То јасно показује расположење гледалаца у Србији према Ивану Ивановићу и његовој емисији.

За преко 200 000 гледалаца је занимљивији видео једне Фејсбук странице која је размонтирала Ивановића и његов прохрватски и аутошовинистички наратив.

Какве год да је дилове Ивановић направио са Хрватима, који му вероватно доносе добру зараду, сасвим је извесно да ће га то коштати популарности у Србији, а његову емисију свести на узак круг гледалаца.

Novicentar.rs

Оставите Коментар