Целокупна српска јавност згрожена је детаљима срамне представе редитеља Златка Паковића. Док су највеће критике због ове анти-српске представе добили морбидни редитељ Златко Паковић и пет пропалих глумаца, испод радара остао је човек који је осмислио најболесније детаље у овој представи. Овај човек је у представи смислио скрнављење српске заставе, гажење српске заставе, шврљање по српској застави, крваве мантије српских свештеника убица. Ко је човек који је осмислио сценографију ове срамне представе? Ко је Никола Џафо? Prismotra.net открива.

Никола Џафо је организатор и сценограф ове болесне представе. Његов допринос овој представи као сценограф су сви они болесни детаљи који су наведени на почетку, бацање српске заставе на под, гажења српске заставе, шврљање по српској застави, крваве мантије свештеника које треба да представљају злочине које је Српска Православна Црква направила над бошњацима. Такође ако се погледа сама представа види се да наказне маске које носе глумци у овој представи су такође идеја Николе Џафа, с обзиром да у таквим маскама и он воли често да се слика.

Никола Џафо рођен је 1950. године у Новом Саду- Петроворадин. Заједно са Борком Павићевић 1995. године оснива “Центар за културну деконтаминацију” у Београду. Управо се ова срамна представа одиграва у “Центру за културну деконтаминацију”. Ово место је већ 25 година стечиште окупљања свог анти-српског шљама из невладиних организација, левичарских група и пропалих уметника. Никола Џафо је 2016. године организовао у Новом Саду изложбу под називом “Вуковар- убијање једног града”. Циљ ове изложбе био је да се Срби прикажу као злочинци. Како је Никола Џафо сам рекао изложбу је организовао у Новом Саду с обзиром да је новосадски корпус био у Вуковару, и да је тај корпус починио злочине у Вуковару. Ову његову акцију новчано су помогле “Жене у црном” са којима он сарађује годинама. Новац који Никола Џафо заради овим провокацијама троши на алкохол с обзиром да се ради о тешком алкохоличару, открива Prismotra.net.

Prismotra.net открива још једну провокаторску и болесну акцију Николе Џафа и његових истомишљеника. Пре десетак година Никола Џафо и Сташа Зајовић са “Женама у црном” окупили су се испред патријаршије Српске Православне Цркве. Тада су Никола Џафо и “Жене у црном” окачили пароле “Ја сам атеисткиња”, “Стидим се Србије”. После су окачили плакат којим осуђују Српску Православну Цркву за злочине. Никола Џафо је и директор невладине организације “Шок задруга”. Ова организација поседује и своју уметничку галерију у Новом Саду. У овој галерији често организују летње радионице цртања за младе уметнике.

Prismotra.net

Оставите Коментар