Фудбалска сезона 2018/19 за Стару даму остаће у сенци корупције, криминала и системског уништавања клуба од стране управе, која је своју неспособност показала тренутном позицијом овога клуба у домаћем такмичењу.

Незадовољство навијача кулминирало је лошим резултатима али и криминализацијом ове институције коју предводи Душан Бајатовић.
Током прелазног рока доведено је 16 играча чији је цех највећи у досадашњој историји клуба, притом су даване огромне своте за довођење играча и комисије.
Да је систем у расколу сведочи чињеница да је тим напустило 5 врхунских фудбалера и омладинских репрезентативаца али и неколико одличних тренерских стручњака.

Бахатост, лоповлук и самовоља очигледно код Бајатовића не познају границе па тако од клуба са реномеом покушава направити своју приватну филијалу из које ће извлачити огромне своте новца.

Да има искључиво љубав према личној користи, а никако према клубу и његовим резултатима, показује чињеница да се он и управа нису удостојили честитати 105 година постојања ове институције.

Чини се ипак да постоји граница стрпљења када су у питању навијачи и сви они којима је Војводина у срцу. Очигледно незадовољство кулминирало је на неколико претходних мечева што је јасан знак да принцези на зрну гаса из Равнога села и његовим полтронима није место у овом клубу.

Оставите Коментар