Слике са прве конференције за медије Џоа Бајдена, откако је постао председник САД, показују да је лидер користио и тзв. пушкице.

Тачније, чини се да је имао специјално израђене брошуре са подацима које је требало да га подсећају шта треба да говори, међутим, упркос томе, није се најбоље снашао.

Више пута се „погубио“ и погрешно наводио многе чињенице, а губио је и ток мисли.

Бајден (78) виђен је како држи један лист на којем су портрети новинара које је позвао на конференције за штампу, а који су означени бројевима.

Иако је пред собом имао податак да су САД на 13. месту по развоју инфраструктуре, Бајден је најпре рекао да су САД заузеле 85. место на свету у инфраструктури.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

И даље мислим да се већини Американаца не свиђа чињеница да смо сада на 85. месту на свету по инфраструктури. Мислим, погледајте “, рекао је, пре него што је касније заокружио и појаснио: „Глобално смо на 13. месту по инфраструктури.“

Затим, након што је четири минута говорио о таласу миграната на граници, приметио је: „И друго што радимо, могао бих да додам …“. Потом је „пресекао“ и питао: „Дајем ли вам предуго одговор? Јер, ако не желите детаље … Не знам колико детаља желите о имиграцији…. Можда ћу се ту зауставити.

На једној од Бајденових пушкица писало је „Кина троши три пута више на инфраструктуру од САД!, као и „Више од трећини мостова у САД (231.000) потребна је поправка. На друштвеним мрежама многи су сугерисали да је Бајден тачно знао шта ће га одређени новинари питати, па је већ имао спремљене одговоре које је прочитао од речи до речи.

Оставите Коментар