НАЈВЕЋА застава Србије осванула је у кругу фабрике у Бољевцу. У „ФПМ Агромеханика“ кажу да им је жеља да оживе култ националне заставе – симбол богате традиције и историје Србије.

Српску тробојку од готово 100 квадрата поставио је највећи произвођач пољопривредних машина у Југоисточној Европи на јарбол висине 28,5 метара, димензија 14 x 7,2 метра. Тиме су са „трона скинули“ претходно највећу заставу површине 12×6 метара на Београдском аеродрому. “Време је да култ заставе заживи у Србији“, поручује Чедомир Марјановић, менаџер извоза и маркетинга у „ФПМ Агромеханика“. Циљ је да мотивишу све привреднике да се укључе у акцију и заставе Србије поставе у својим фирмама, као што то чине привредници у бројним државама света.

„Наш народ има велику и славну историју и богату традицију на коју можемо бити јако поносни. Због тога, сматрамо да треба поносно да истичемо нашу заставу јер је она симбол наше земље, привреде, и свих људи и догађаја који чине нашу историју“, каже Марјановић.

Јарбол су сами израдили а застава је кројена и шивена у нашој земљи. Вољни су да искуство израде и монтирања поделе са свима који желе да се укључе у акцију.

Највећи произвођач пољопривредне механизације ФПМ Агромеханика основан је 10. новембра 1961. године. Ове године славе значајан јубилеј – 60 година постојања.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар