На Инстаграму је осванула скандалозна фотографија српске мисице Валентине Петровић која је показала симбол такозване велике Албаније. Сада се овим поводом и огласила.

Мисица тренутно борави у Шарм ел Шеику, где се одржава Избор за Мис интерконтинентал.

Валентина Петровић се фотографисала се са мисицама Албаније, Црне Горе и тзв. Косова, где су све четири показале албанског двоглавог орла.

Сада се Валентина јавно огласила поводом фотографије која се појавила у медијима, те је овим путем објаснила како је овај потез био тренутна непромишљеност и спонтаност:

  • Желим јавно да се огласим поводом слике која кружи друштвеним мрежама! У налету еуфорије поводом журке била сам позвама да се фотографишем, великом брзином сам стала поред девојака и девојке су ме у еуфоричној брзини наместиле руке како да станемо, нисам имала никакву лошу намеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност. Желим да се извиним свим приипадницима своје нације, народу са Косова и Метохије, мојој компанији, мојој породици који су збуњени због настале фотографије и моје непромишљености и упадању у замку туђе лоше намере. Ја волим и бодрим своју државу и њене вредности. Баш се кајем, али просто то се непромишљено десило. Тешко ми падају све поруке и критике, али у праву сте. Извините – рекла је Валентина.

Оставите Коментар