Истовремено, на овај начин Александра Вучића, предсједника највеће и најважније државе у региону, Беба Поповић жели да представи као политичара који је у подређеном и зависном положају, од бубашвабиног послодавца Мила Ђукановића

Демократски фронт је континуирано упозоравао црногорску и српску јавност о малигном утицају Владимира Бебе Поповића на друштвено политичке процесе у региону.

Треба ли подсјећати да је управо овај некадашњи шеф владиног Бироа за информисање прво прећутао информацију да ће његов послодавац предсједник Владе Србије Зоран Ђинђић бити убијен, да би пола сата након његовог убиства, медијски припремио и наредио акцију „Сабља“ у којој је противуставно и противзаконито ухапшено преко дванаест хиљада грађана Србије, од којих је процесуиран веома мали број, док су остали тужили и добили државу која је морала да плати милионске износе за одштету, саопштили су из ДФ.

Ова лакирана бубашваба, како га је најпрецизније описао Александар Тијанић, није само загадила Србију, него је, толико затровала и Црну Гору, да ће бити потребно много времена да се и једна и друга држава очисте од смрдљивих наслага које је та blatta ( лат. назив) излучила.

Из ДФ подсјећају да су они одмах препознали и указали на рукопис Владимира Бебе Поповића, водећег сценаристе и режисера у тзв. државном удару којим је сигурна побједа опозиције на изборима 2016. године, претворена у “рушење уставног поретка” и незаслужени опстанак на власти криминализованог Ђукановићевог режима.

Вишегодишња медијска сатанизација лидера ДФ, и лажне конструкције режимских медија, прво су се преселиле у оптужницу, а затим у пресуду, и тако постале типичан агентурски урадак Бебе Поповића настао у криминалној јазбини Мила Ђукановића. Захваљујући јавном преносу ово првоназвано „суђење вијека“ претворило се у истинску спрдњу вијека у којој је читава црногорска и регионална јавност годину и више мјесеци уочавала звјерске трагове „лакиране бубашвабе“ за које ће кад тад платити. Зато Беба мора да зна да ми нисмо попут оних несрећних невиних људи којима је нанио зло тако што их је у акцији Сабља хапсио по Србији, пребијао и понижавао у тамошњим затворима, а сада им се улизује и покушава да каже да он са тим нитковлуком нема никакве везе, казали су.

Из Дф истичу да пошто су из Црне Горе, одакле су нажалост и његови коријени, Поповић веома добро зна да се на његов напад у оваквим ситуацијама једино може јавно одговорити и само како заслужује.

Такође, немамо никакву дилему да је његов агентурни рад паралелно уперен против СПЦ, Његове светости патријарха Иринеја и митрополита црногорско приморског Амфилохија, али и државног руководства Србије. Управо су Ђукановићеве изјаве о „лудачком покрету“, пријетње Србима у Црној Гори да их чека „Олуја“, а све запослене у државној управи отказ, јер су ученици мирних литија, само трбухозборење његовог медијског сатрапа Бебе Поповића. Озваничена србофобија у режимским медијима, а посебно у Јавном сервису, толико смрде Бебиним нечовјештвом, да уствари постижу контраефекат, јер након сваког напада на СПЦ и српски народ, услиједи снажан одговор саборности и преко 200 хиљада грађана на улицама црногорских радова. Управо је паника као опште мјесто на црногорском Титанику, принудила Бебу Поповића да своју агентурну мисију спашавања Мила Ђукановића, отворено настави у Србији и тако постане лако уочљив.

Лажно се представљајући да интервенише по налогу Александра Вучића, Беба Поповић покушава извршити притисак на све институције система и српске медије да не раде посао који је у складу са професионалним стандардима и националном одговорношћу. Овај притисак се огледа и у неваспитаним и на моменте шизофреним нападима на патријарха Иринеја, митрополита Амфилохија и лидере ДФ-а. Интензитет Поповићевих напада и подметачина садржан је у сљедећем наративу: свако инсистирање и одлучност у одбрани СПЦ и српског народа у Црној Гори, али и утврђивање истине за лажни државни удар директно угрожава „хармоничне“ односе између Србије и Црне Горе, рекли су.

Истовремено, на овај начин Александра Вучића, предсједника највеће и најважније државе у региону, Беба Поповић жели да представи као политичара који је у подређеном и зависном положају, од бубашвабиног послодавца Мила Ђукановића. Чак је и непристојна кампања коју воде поједини медији у региону и политичари из окружења агента Поповића, како је лидер српског народа обични послушник Мила Ђукановића, осмишљена и креирана у оксиморону Бебине канализације. А лакирана бубашваба се већ доказао да је најбољи медијски снајпериста црногорског режима.

Без обзира на све ДФ ће наредних дана на сваком мјесту и у свим приликама, наставити с раскринкавањем овог људског талога, политичког жохара и Ђукановићевог доушника,који мора да зна да нас је много „задужио“, и да му то не можемо заборавити. И унапријед га обавјештавамо: нико нас не може зауставити у том светом циљу, закључују из ДФ.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар