Министар спољних послова лажне државе Косово Беџет Пацоли казао је да је аутобус приштинске фирме „Барилева турист“ који саобраћа на релацији Приштина-Келн каменован у Србији и затражио од међународне заједнице да осуди овај инцидент. Непун сат касније, огласио се власник ове агенције Насер Јонузи који је демантовао Пацолијеве тврдње и казао да ниједан његов аутобус није камениван на територији Србије.

Пацоли је о наводном нападу чак писао и на свом фејсбук профилу.

– Напад који се догодио на територији Србије, прошао је без већих последица. Неприхватљиво то је да наши путници буду небезбедни у Србији. Тражим да међународна заједница реагује а од органа у Србији да пронађу нападаче – рекао је Пацоли.

Фото: А. Грбовић
Фото: А. Грбовић

Власник компаније „Барилева турист“ Насер Јанузи каже да је био на лицу места и да се никакав напад није догодио. Он је појаснио да је мањи камен пао са товарног дела камиона који је био на путу испред аутобуса.

– Пао је мањи камен са камиона који је био испред нас и тада је напрсло предње стакло на аутобусу. Полиција која је обавила увиђај била је коректна и професионална, помогли су нам. Никаквих проблема и непријатности нисмо имали – казао је Јанузи.

А. Грбовић

--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here