Бивши амерички председник Доналд Трамп тврди да је његов ривал Џо Бајден победио на прошлогодишњим изборима гласовима одавно умрлих грађана, а сада је захваљујући лошом монтажом шеф Беле куће демонстрирао „натприродне моћи“.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Интернетом кружи видео снимак на ком Бајден руком, попут духа, пролази кроз микрофоне док даје изјаву новинарима.

На снимку се види како актуелни председник САД мистериозно пролази рукама кроз четири новинарска микрофона, док новинарима говори да неће отићи на мексичку границу како би био сведок мигрантске кризе коју је изазвала његова политика.

Kонзервативни експерт Николас Фуентес истакао је да је очигледно реч о снимку дорађеном у монтажи на ком је додато још микрофона како би изгледало да је присутно више новинара.

Након изјаве, Бајден креће према председничком хеликоптеру, а затим се враћа на десно и открива само два, очигледно различита микрофона тамо где је управо стајао. Порпаролка Беле куће Џен Псаки види се у позадини.

Лоше монтирани снимак није промакао многим корисницима друштвених мрежа.

Бајден скоро два месеца није одржао конференцију за штампу, а поједини критичари сматрају да се његови „руководиоци“ плаше да ће поново направити неки гаф, попут оних који су обележили његову председничку кампању.

Многи корисници Твитера били су запањени Бајденовим „паранормалним способностима“.

Једна Бајденова присталица покушала је да објасни очигледно монтиран снимак величином микрофона и оптичком варком.

Оставите Коментар