Град Београд почео је изградњу новог урбаног џепа на Врачару на углу улица Милешевске и Цара Николаја, објавио је данас на свом профилу на Фејсбуку заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Нови урбани џеп налазиће се на површини од 859 метара квадратних. Имаће пет нових стабала, осам паркинг места за бицикле, пет нових клупа, нову чесму, десет стубова јавне расвете и пет ђубријера.

Ова пјацета носиће име Трг Драгана и Милене назван по глумцима Драгану Николићу и Милени Дравић. Пјацету ће красити уметничка скулптура Образ уз образ названа по култној емисији РТС коју су њих двоје водили.

Грађанке и грађани Врачара посебно они који живе у том делу Милешевске и Цара Николаја радују се новој пјацети која је још један доказ како се Београд развија и уређује. То је ново лице Београда какво заслужују сви који живе у нашем граду.

Сигуран сам да се новој пјацети не радује бар један опозициони лидер познат по томе да напада сваки нови пројекат у граду. Верујем да неће бити лицемеран и да неће напасти и овај пројекат.

Развој Београда добар је за све грађанке и грађане. Београд побеђује!

Оставите Коментар