Радослав Марјановић, заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда издао је саопштење за јавност, које преносимо у целости:

„Никола Јовановић је признао да је против тога да се Београђани транспарентно обавештавају о томе како се троши њихов новац из градског буџета. Такав став Савеза за Србију је потпуно очекиван јер неће моћи да наставе да обмањују јавност, шире дезинформације и фабрикују афере којима покушавају да прикупе политичке поене јер заправо никакву другу политику и план немају да понуде грађанима. Никола Јовановић би заправо требало да пита свог шефа Драгана Ђиласа због чега у време свог мандата није обавестио грађане на шта се трошио њихов новац.

Ђилас их није обавештавао јер би морао да објасни зашто је преплаћена реконструкција Булевара за 6 милиона евра, морао би да их обавести да је за неквалитетне подземне контејнере потрошио 6 милиона евра и да је њихова поправка због брзог пропадања коштала 4 милиона евра, морао би да их обавести да је отео земљиште намењено за децу у Пионирском граду да би једна од његових компанија увела први ријалити програм у Србију и направила Кућу Великог брата. Морао би да их обавести да је Београд задужио за 1,2 милијарде евра и да је упропастио сва градска јавна предузећа.

Београђани врло добро знају да је за Драгана Ђиласа Београд био плен, да је за време свог мандата успео да обезбеди својим фирмама 619 милиона евра прихода и 105 милиона евра профита. Београђани врло добро знају да док су они остајали без посла и сиромашили, да је Драган Ђилас од 74.000 евра са колико је ушао у политику постао богати политичар са невероватних 25 милиона личног богатства колико је сам пријавио. Београђани знају да је политика Александра Вучића и Српске напредне странке политика економског развоја, изградње путева, школа, болница и домова здравља и због тога ће на предстојећим изборима дати подршку политици будућности, а не политици деструкције, хаоса и сукоба коју води Ђиласов Савез за Србију.“

Оставите Коментар