Житељи зграда на Новом Београду које се налазе на рути посете председника Руске Федерације Владимира Путина, добили су несвакидашње обавештење.

– Обавештавају се станари зграде да ће дана 17.1.2019. године у званичној посети Републици Србији гостовати председник Руске Федерације, господин Владимир Путин заједно са делегацијом. С тим у вези, а из разлога безбедности руског председника молимо вас да дана 17. 1. 2019. године не излазите на терасу зграде, као и да не отварате прозоре за време трајања посете – стоји на улазним вратима.

Министарство унутрашњих послова ће током посете председника Русије Владимира Путина 17. јануара предузети максималне мере обезбеђења, које подразумевају измене режима саобраћаја у одређеним деловима Београда и посебне мере на траси његовог кретања и у објектима које ће посетити.

Биће забрањен сваки вид саобраћаја на траси кретања Путина, као и на саобраћајницама које се налазе у непосредном окружењу. На снази ће бити и забрана паркирања возила на саобраћајницама које се налазе на траси његовог кретања.