Хонг Конг, азијска централа за бизнис, тајкуне и све друге белосветске моћнике! Неки га зову и изистинским мафијашким градом-државом, али и главним местом блуда и разврата… Како се у све то уклопио наш Вук Катар Јеремић, политички јуноша с педигреом енглеског дјака са америчким политичким печатом и жељом да анимира руске политичке тајкуне! У време кад га Србија уопште није занимала, а Ђилас истерао чак из Демократске странке, а није био “ухватио лет за Њујорк, Москву или Вашингтон” – одједном добар му је постао и Хонг Конг! “Изгубљен и остављен од чопора”, “мали Вук” почиње да кокетира са оним што му је једино преостало: Азијатима, Африканцима, пребогатим берзанским шпекулантима, играчима само за највеће прљаве игре на кратке транге-франге стазе:

Фото: Танјуг
Фото: Танјуг

Само Вук Јеремић мисли да је он заслужио својим неким политичким квалитетима то друштво и њихових сарадника на Западу – тврди добро обавештени извор антикорупцијског портала Ембарго. – Он је годинама раније био предвиђен за председавајућу столицу у УН, а да је он мислио да је то сам изборио својим личним квалитетима. “Мали” је одувек био послушан, кад је трчкарао по Њујорку и Вашингтону тражећи своју везу за високо политичко друштво. Кад није успео да се наметне Америма нити Енглезима као озбиљан политички играч, јер никако није могао да за њихове интересе успостави добре контакте у Москви, Вук је морао “ на поправни, па је тако гурнут у руке бившег министра унутрашњих послова Хонг Конга, Патрика Хоа и његове екипе” у којој је предњачио такође бивши министар спољних послова Сенегала Тидијан Гадио и други… И није чудо што су они међу првима ухапшени због мита и корупције према неким афричким лидерима? Тек ће се клупко одмотавати према неким моћним политичарима и бизнисменима..

У својој наиви, Вук Јеремић се брани у јавности како су пре његовог избора за председавајућег Генералне скупштине УН све западне тајне службе радиле провере његовог рада и пословања и све је било чисто”!? Па, наравно да је тада било чисто, јер су то били почеци соло каријере Вука Јеремића!? Још је био у припреми онога што ће потом уследити. А, то је оснивање његовог ЦИРСД_а, ( Центра за међународну политику и одрживи развој). Онда су га кроз донације поменути међународни мафијашки лоби кругови “узели под своје са редовним годишњим уплатама” које су за наше скромне економске услове заиста биле астрономске.

Те паре, које су исле посредством ових ухапшених, првенствено Патрика Хоа и осталих су омогућиле Вуку Јеремићу да се понаша бахато и широко, да се сасвим издигне изнад српског народа, убеђен да ће га прихватити као неког најузвишенијег политичара – тврди саговорник Ембарга. – Човек који троши пар стотина евра само за ручак, пуши најскупље томпусе у својој наиви умислио је, да је богом дан, да је нови Тито или бар као његов по мајци, бабо!

Сви који су имали част да буду међу званицама у београдском хотелу Метропол, када је лично долазио Патрик Хо да неким измишљеним предавањем подржи “ свога најсвежијег штићеника” могу посведочити колико је све одисало неком умишљеном одважношћу, лажним сјајем и одсуством сваке везе са српском реалношћу!? Отуда, Јеремићева прича, како се вратио у Србију да овде ради и троши донације ( од белосветских протува!?) не пије воду! Вратио се у Србију, јер није имао где? Ако је онакав каквим се нон-стоп представља ( харвардски и ко зна све чији ђак?) па зашто га не узеше Американци, Енглези? Него су га “под своје узели” мафијашки блудници и развратници Хонг Конга за које се и тада знало да ће врло брзо ићи с оне стране браве?!

Наравно да се то очекивало, јер светски бизнис не трпи дуго мешетаре и лажне посреднике овога типа, као што су биле мецене Вука Катар Јеремића. Донације које су му до сада уплаћене, биле су само мрвице са пребогате трпезе! Иако само мрвице, врло брзо су схватили да су улудо баш бачене… Да су веће шансе да се Хонг Конг потопи и нестане у некој светској катаклизми, него што ће Вук Јеремић освојити власт у Србији!? Знајући то, боравак у Београду су искористили да осете све перверзне чари нашег ноћног живота.. Али, њих није занимало да пред старлетом ( курвом) голи стоје и држе говоранцију, као да су за неком много важном говорницом?! Као неки..Што је већ виђено! Они су “пробали оно што је тренутно била најбоља еротска понуда”…

Е.Е.

Извор: embargo.rs

--