НАТО и украјински лобисти, уједно и промотери прозападних протеста, Наим Лео Бешири, Слободан Георгиев, Чедомир Стојковић и Иван Виденовић покренули су срамну кампању у којој им је циљ да промене затаву Србије!

Они су јавно на Твитеру поручили да би да замене српску тробојку, што не треба да чуди ако узмемо у обзир ко су људи који позивају на то.

Слободан Георгијев, који је уредник телевизије тајкуна Драгана Шолака, написао је „нова застава?“ уз фотографију и тиме јасно поручио да би поред тога што би мењали власт на улици, мењали и заставу Србије.

Нова с, где Георгијев ради, је позната по антисрпским ставовима, сталним кампањама против државе, те позив Шолакове ударне песнице није изненађење.

Идеолог прозападних протеста Наим Лео Бешири свакодневно износи ставове који су усмерени против државе Србије и њеног руководстава, те није чудо што је одмах прижио подршку у промени симбола Србије.

Он је поделио фотографију са протеста на којој се налази НАТО лобиста Чедомир Стојковић који држи ону заставу за коју траже да буде нова.

Стојковић се и сам похвалио истом фотографијом:

– Kажу ми да се овде радујем као дете! Потпуно су у праву! Неизмерно сам срећан! А људи који су долазили да се сликају са овом заставом, да је љубе, да се захвале, препознајући источасно поруку коју носи, загрејали су ми срце! Хвала вам добри људи што се тако лако препознајемо! – усхићено је написао.

Њима је у истом захтеву подршку дао промотер прозападних протеста Иван Виденовић који је иначе познат по томе да је напао најбољег српског тенисера Новака Ђоковића, те да се на њега жалио и Вимблдону. Исти човек је и ћирилицу назвао „писмом мржње“.

Поред жеље да мењају заставу Србије, ову четворуку Нато и украјинских лобиста уједињују и антисрпски ставови којима се поносе.

Оставите Коментар