• Када је 2012. године просечна плата у Србији била око 350 евра, данашњи лидер опозиције, некадашњи градоначелник Драган Ђилас, каже да је изјамљивао стан од скоро 200 квадрата код Храма Светог Саве у једном од најелитнијих делова Београда. Ако полазимо од претпоставке да је већ након три године и исплатио тај исти стан чији је постао власник, долазимо до закључка да је познати тајкун крао више него што смо мислили – рекао је члан Председништва Српске напредне странке Зоран Ђорђевић.

Према његовим речима, текст који је објављен у једним дневним новинама о Ђиласовим некретнинама, илуструје изреку „Без алата нема ни заната“.

  • Од како је сишао са лажног трона господин недодирљиви Ђилас не тргује вично некретнинама. Како то да је док је био на власти успео да купи силне станове, виле, некретнине, да његов брат купи 35 станова? Ђилас је прави пример да је Вучић успео да стане на пут криминалу, мафији, лоповима, да спроведе законе: наставићемо у тој борби одлучнији него икада – рекао је Ђорђевић.

Он каже да се политика коју води Ђилас управо заснива на свим неморалним, искривљеним и противзаконитим принципима.

  • Крађе, богаћење на рачун сиротиње, лажи, насиње. То је политика коју води Ђилас и којој не смемо да дозволимо да се икада понови нашем народу и нашој Србији – закључио је Ђорђевић.

Оставите Коментар